Олеснете го Вашиот пат за Усогласување со Законот
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Ние во iComply имаме години незаменлива длабока експертиза и лидерство во градењето и созревањето сеопфатни програми за приватност и овозможување континуирано усогласување, управување со информации и безбедност на податоците заедно со променливиот пејзаж за приватност

Основен Пакет на Документи
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Во зависност од големината и структурата на вашето друштво, Icomply Пакет на Документи ви нуди документација согласно Законот.