Синиша Пекевски www.sicommunication.mk
2016 Авг 10 By admin 3 comment

При разгледувањето на опциите кои може да ги искористиме како помош, понудата на iComply за подготовка на документи согласно Законот за заштита на личните податоци ни се виде како наједноставна и со пристапни цени. Не згрешивме. Напротив,  ги препорачувам.

Поликлиника Дента ЕС, Стефан Темелковски, www.dentaes.mk
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Задоволство беше да се работи со професионалци од областа и проблематиката на креирање на документација за задоволување на регулативата за Законот за заштита на лични податоци. Тимот на Icomply секогаш беше достапен за соработка, совети и помош. Одлично ја завршија работата и се надеваме на успешна понатамошна соработка со нив.