2021 Окт 10 By admin 0 comment
Документи
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Како да ги добијам документите? Веднаш по успешно потполнетиот формулар ќе добиете емаил во кој е вметната вашата фактура. По извршеното плаќање сите документи ќе Ви бидат испратени на емаил. Пополнете го формуларот Документите се однесуваат на корисникот кој ја извршил уплатата / се регистрирал.Забрането е споделување на документите кои се наведени во овој Пакет во целина или некој негов дел на трети лица без писмено одобрување на Авторите.