2021 Ное 15 By admin 0 comment
  • Потребно е да се регистрирате на https://www.icomply.mk/form/ и да ја извршите уплатата.
  • Препорака е пред извршување на Уплатата да ја посетите Презентацијата.
  • По извршената уплата ќе бидете контактирани околу самиот процес на формирање на Пакетот согласно Вашите специфики и потреби.

Целиот процес не трае подолго од 5 работни денови, од моментот на извршената Уплата.