2021 Ное 15 By admin 0 comment

Да, „Законот за заштита на лични податоци“ е донесен на 16.02.2020год, врз основа на ЕУ регулативата, односно врз основа на General Data Protection Regulation (GDPR) и стапи на сила на  24.08.2021.