Ги исполнува документарните барања на Законот
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Документите се креириани да ги исполнат најважните барања и области кои се наведени во Законското решение и соодветните правилници наведени од страна на Агенцијата за заштита на личните податоци.