Поликлиника Дента ЕС, Стефан Темелковски, www.dentaes.mk
2016 Авг 10 By admin 0 comment

Задоволство беше да се работи со професионалци од областа и проблематиката на креирање на документација за задоволување на регулативата за Законот за заштита на лични податоци.

Тимот на Icomply секогаш беше достапен за соработка, совети и помош. Одлично ја завршија работата и се надеваме на успешна понатамошна соработка со нив.